Operation Cantona

Ett blogginlägg till hinns med nu när jag sitter här och har fredagsmys (vilket vedertaget inneord det har blivit förresten) på egen hand. En i raden av fredagar på senare tid som har inneburit egentid och film, FM, tv och slöande. Tråkigt, säger säkerligen en del. Riktigt skönt, säger jag och förmodligen några till. Visst hade jag gärna spenderat kvällen med min kära flickvän eller så, men när hon jobbar ganska länge idag och börjar tidigt imorgon är det ett utmärkt tillfälle att slita sig från varandra i några timmar och få lite tid för sig själv.

Den här dagen har varit en bra veckoavslutning av ytterligare en rolig, givande och lyckad praktikvecka. Förutom att veckan har varit positiv då eleverna har gjort ett mycket bra jobb och jag har känt att de har gjort framsteg så slutade vi några timmar tidigare än vanligt idag. Inte direkt så att man tackade nej till det.

När jag kom hem bänkade jag mig framför tv:n och upptäckte till min stora förtjusning att jag under vardagarna har tillgång till Canal Plus nya SF-kanalen som enbart visar svenska filmer. Vardagarna innebär SF-kanalen, kvällarna och helgerna Canal Plus Sport. Perfekt upplägg tycker jag och upptäckten av att jag hade den kanalen blev inte sämre av filmerna som visades. Först Livvakterna, som jag nästan hann se hela utav, och därefter klassikern Kådisbellan. Därmed har redan två filmer klarats av och minst en till blir det innan jag kryper till sängs för idag.

En sista sak som jag inte ska undgå att nämna är onsdagskvällen. Den tillbringade jag med Karin och jag blev både bjuden på mat och bio av min älskling. Först köpte vi med oss lite god mat hem, sedan avnjöt vi det innan vi begav oss ner till bion och på 7:an såg Looking for Eric. Hade ingen aning om ens vilken vi skulle se, mer än att vi skulle till 7:an, och blev inte direkt ledsen när jag insåg att det var den med Eric Cantona i en av rollerna :)

Filmen var riktigt sevärd måste jag säga och det långt ifrån enbart för att den innehöll några härliga fotbollsklipp från Cantonas glansdagar. Den hade både mycket humor och ett budskap i sig och skiljde sig lite (liksom de flesta filmer på 7:an antar jag) från de "vanligare" filmerna man oftast kikar på. Klart godkänt betyg får den av mig och såväl jag som Karin var nöjd med kvällen.


. . . . . . .



"Lucky I'm in love with my best friend" <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0