Önskelista

Hej Jultomten! Nu är det mindre än en månad kvar till julafton och jag tänkte att det var dags att skriva en önskelista. Jag har en stor önskan som jag hoppas att du kan uppfylla åt mig. Först vill jag bara berätta att jag gör vad jag kan för att sköta mig och vara snäll. Det kanske inte lyckas alla gånger men någon julklapp borde jag ändå vara värd. Hoppas bara att du också tycker det.

På min önskelista har jag skrivit en enda sak som jag hoppas att du kan ordna:
En ny ytterback av hög klass till Milan i januari.

Minst en, gärna två. Men jag vore väldigt tacksam för en, det får räcka så länge. Jag fyller ju år i sommar, då kanske en till kan dyka upp som present. 

Hursomhelst hoppas jag att du kan fixa en bra ytterback till mitt rödsvarta favoritlag redan i vinter. För det här går inte längre, jag och många Milanfans med mig är för snälla och trevliga för att vi ska ha gjort oss förtjänta av att lidande behöva se en spelare som Massino Oddo agera ytterback i den vackra Milantröjan. Så snälla, snälla, bespara oss detta lidande och gör oss lite glada i juletid.

Jag hoppas inte att det är för mycket be dig om Tomten. Visserligen behöver han vara bra och ha EU-pass, så förstår om det inte blir så lätt. Men i tomtarnas verkstad som man alltid får titta in i på TV på julafton verkar de ju kunna fixa vad som helst. 

Om du inte kan ordna det trots allt hoppas jag att du i så fall ringer till Mathieu Flamini (killen på bilden) och talar om för honom att han inte kommer att få en enda julklapp om han inte accepterar att spela back. Säg att om man hellre sitter på bänken i stället för att gå med på att flytta ner från mittfältet till backlinjen så får man inga klappar, för då har man inte varit snäll nog. Då har man i stället tvingat människor med Milansympatier att behöva se Oddo från start och på så sätt fått dem att må dåligt. Det är elakt!

Tack på förhand Tomten!

PS. Jag kan skicka en Milanhalsduk eller en Milantröja som tack om du vill. Du passar säkert i rödsvart! DS.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0