Lyckad helg

Den här helgen går inte att klaga på så här långt. Enda kritiken som går att framföra mot den är att den har gått alldeles för snabbt. Dock har en del roligt hunnits med och precis som de senaste veckorna har helgen varit klart lyckad.

Det är inte mycket nytt på fronten just nu men det känns skönt att allt rullar på som det ska. Ensam-hemma-kväll i fredags med filmer och FM som tidsfördriv följt av skridskoåkning, fotbollstittande och myskväll med tacosfixande och film tillsammans med Karin är ingredienserna som har bakats ihop till att bli den här helgen. Inga konstigheter och inga stoppa-pressarna-händelser men likväl riktigt trevligt, roligt och bra på alla sätt.

Jag ska förstås inte heller glömma dagens mysiga uppvaknande som efter att Karin dragit till jobbet följdes av ett flitigt löppass och lite styrketräning med Jonas. Fem kilometers löpning var en bra start på dagen och berättigade sedan mig att ligga framför tv:n under eftermiddagen.

Milan gjorde vad de skulle men verkligen inte mer mot Lazio och tog tre poäng, vilket förstås alltid får ses som prio ett, borta mot Lazio. Långt ifrån någon rolig eller imponerande insats, men likväl tre poäng och det är vad som räknas. Tyvärr fortsatte fotbollsdagen inte lika bra när äckliga Djurgården hängde kvar och Chelsea slog United, men dagens överlägset viktigaste match hade ju redan checkats av med bra resultat.

Nu gick Noa precis härifrån och resten av kvällen kommer att spenderas framför Inter-Roma och datorn med fötterna i ett varmt, skönt bad. Synd att klaga, för att använda en av mina favoritfraser.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0