Dags igen

Ja dags igen för ett sent kvälls/nattinlägg från min studentetta på Pinnmovägen i Sätra. Jag sitter här i mörkret, tämligen nöjd efter ytterligare en praktikdag och ett gympass och vet med mig att jag borde lägga mig egentligen. Men film (slutet av Rånarna, såg aldrig klart den senast) och förmodligen någon till innan det är dags att släcka samt mitt FM-beroende gör att jag väljer att vara vaken en stund till. Ingen fara på taket heller egentligen då jag ska vara ledig, eller jobba hemifrån, imorgon förmiddag och därmed inte behöver upp alltför tidigt.


. . . . . . . .


Mitt flitiga jag har gjort sig alltmer påmint under den här praktikperioden. Som jag har varit inne på tidigare här i bloggen så har jag blivit i det närmaste pedantiskt strukturerad på sistone (jag har till och med skrivit handlarlapp inför de senaste besöken på ICA...) och jag måste erkänna att jag är ganska nöjd med mig själv. Det känns som att jag har koll på läget både gällande skolan och hushållet (eller vad man ska kalla det) för närvarande.


. . . . . . . .


Finns det då något spännande, nytt eller kontroversiellt att berätta då? Nej, långt ifrån. Helgen fortlöpte lika lugnt som helgerna har gjort senaste månaderna och skönt var det. Uppskattar att vara lugn och, för den delen, tråkig under helgerna just nu när veckorna ändå är så fullspäckade. Enda som hittades på i helgen för min del var att jag och Karin lagade mat (kycklingtacos, mums! efterrätt med glass, varma hallon och chokladsås, än mer mums!) och tittade på film i lördags. I övrigt var det fotboll på tv och lite plugg som gällde bara.  


. . . . . . . .


Såg förstås Milan igår också och tre nya, viktiga poäng kunde efter mycket möda och stort besvär trots en usel defensiv och tack vare en bländande offensiv räknas in på kontot. Champions League väntar på onsdag och bara att hoppas att flytet och den fina formen fortsätter. Matchen ska i alla fall ses hos Marcos och vi hoppas på en ny episk fotbollskväll.

Jag fick ett infall och blev ruskigt sugen att få skriva om Milan igen idag, skickade iväg ett svar på en intresseförfrågan angående skribenter till en Milanblogg men insåg sedan innan det var helt försent att jag inte ska ta på mig mer sådant just nu. Därför skickade jag ytterligare ett svar, förklarade att jag fortfarande delvis har lite åtaganden åt Svenska Fans och förmodligen inte kan ta på mig mer. Lät lockande men mitt slutgiltiga svar kommer att bli nej. Jag måste bli bättre på att inte ta på mig för mycket (Nickebo IK:s hemsida, IK Sätras hemsida och Sätrabloggen samt en och annan omgångskrönika på Svenska Fans Italien-sida räcker), det håller inte i längden.  


. . . . . . . .


Avslutningsvis önskar #4
sin gode vän och lagkamrat #12 lycka till med allt nu när denne imorgon lämnar Sätragänget för ett tag framöver och drar till Asien samt Australien i fyra-fem månader. Se till så att du kommer hem välbehållen och ta hand om dig på andra sidan jorden. Trevlig resa!


#4 och #12 gör tummen upp för årets säsong men även
för den sistnämndes stundande upptäktsfärd.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0