Ute ur DM

Det blev förlust för oss i IK Sätra igår i DM mot Skutskärs IF. En väntad förlust sett till oddsen antar då, jag då de toppar fyran för närvarande och vi som bekant håller till i division 6. Men vi stod upp grymt bra mot ett på pappret starkare motstånd och nådde 2-2 (1-1) efter full tid.

Tyvärr höll vi inte distansen ut utan förlorade till slut med 3-2 efter förlängning. Men ack så nära vi var att även där kvittera ytterligare en gång, som Florén gjorde till 2-2 med fem minuter kvar av ordinarie tid. Det kunde lika gärna ha varit vi som hade dragit det längsta strået och vi kan vara väldigt nöjda med prestationen ändå. Inte med resultatet förstås men med insatsen som helhet.

För egen del var det en godkänd insats som mittback. Spelade från start igen och gjorde drygt 70 minuter innan jag byttes ut efter en ganska rejäl smäll mot nacken och bakhuvudet till. En nickduell föranledde en landning modell mindre smidig med ryggen/nacken före ner i marken och jag var inte helt okej efter det.

Stämningen på bänken var helt sagolik när vi gjorde 2-2 och även när vi slets mellan hopp och förtvivlan under förlängningen. Nästan så att det var värt att sitta där efter den där smällen för att få uppleva känslorna där under slutdramatiken :)


http://iksatraherr.blogg.se/
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0