Typiskt...

Ja, för att citera Nalle Puh: Åh, typiskt!
Eller om man ska vara den bittre pessimisten: Det kunde man ju ge sig fan på!
Vilken linje av de två jag än väljer så kan jag inte annat än konstatera att jag blir så fruktansvärt jävla trött när mina lag förlorar i slutminuterna, särskilt i matcher där de sett till 90 minuter varit minst lika bra som motståndarna och dessutom knappt släppt till en målchans.

Det är just i de lägena, när det står 0-0 och motståndarna har tagit över lite mot slutet som man INTE ska säga något i stil med "släpp fan inte till något nu i slutsekunderna". Men det var precis vad jag gjorde när Helsingborg snappade upp bollen utanför MFF:s straffområde och spelade ut den till vänster för ett inlägg. Just då sa jag "släpp bara inte till något nu" och vad händer? Jo, givetvis står det fem sekunder senare 1-0 till Helsingborg...

Det kunde man som sagt ge sig fan på...

Fruktansvärt dryg derbyförlust det här, speciellt då MFF stod upp så pass bra och dessutom borde gjort något mål före HIF:s matchavgörande 1-0 i 89:e. Just därför känns det extra tungt.


. . . . . . .


I övrigt har den här
måndagen varit bra. Jag har varit ledig och varit ganska flitig. Har städat, tvättat, skrivit såväl för NIK-hemsidan som för Svenska Fans. För den sistnämnda sidan, Milans Svenska Fans-sida, har jag knåpat ihop det här:

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=295192 - omgångskrönikan

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=295251 - spelarbedömningar


. . . . . . .


Nu blir det
en kort promenad bort till Karin och sömn där.
Gonatt för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0