Träningsflitig vecka

Det här har varit en väldigt träningsflitig vecka för min del. Efter helgens match i lördags följt av träning i söndags kväll blev det en löparrunda med Noa i måndags.

Därefter följde veckans bästa träning i tisdags då det var dags för fotbollspass med Sätra igen. Hela truppen verkade vara på tårna och tempot var riktigt högt samtidigt som koncentrationen var bra. Framförallt det avslutade 2x20 minuter långa spelet såg mycket lovande ut. Det var stenhård närkamper i sedvanlig ordning, precis som i söndags. Nästan för tuffa stundtals men jag trivs med det då det alltid är lika kul att stångas med framförallt vår forwardstuffing Lukas.

För min del var det nästan den bästa träningen sedan jag anslöt till Sätra. Lyckades med det mesta som mittback och var väldigt nöjd efteråt.

I onsdags tänkte jag ta en träningsledig dag men sedan ville Karin ut och springa och det är ju alltid kul att springa ifrån henne så jag hängde med ut :) Vi sprang en hyfsad runda, säkert uppemot drygt fyra kilometer även om hon envist hävdade att det var en runda på max 2.5 kilometer. Men jag har förstås rätt där och givetvis sprang jag ifrån henne på slutet också ;)

Igår var det sedan dags för fotbollsträning igen. Återigen bra fokus men klart sämre tempo när det var dags för spelövning jämfört med hur det var i tisdags. Det tog sig dock efter hand och blev en hygglig träning över lag till slut. Ganska bra för egen del också, den här gången som högerback. En position som skulle visa vara lika med en petning inför helgens match...

För tyvärr blir det en bänkplats på söndag mot Älvkarleby. Jag måste erkänna att jag inte hade förväntat mig då de senaste veckorna varit de bästa hittills i Sätratröjan för min del. Men det är bara att bita ihop och hoppas på speltid, om inte annat jobba hårt nästa vecka och kriga mer för speltid i kommande matcher.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0