Den enes död...

...den andres bröd, lyder ju ordspråket och lite så kan man väl säga att det är för min del inför lördagens match mot Lingbo IF. Jag var ju förpassad till bänken i premiären i söndags och trots ett klart godkänt inhopp följt av en riktigt bra träning i tisdags så hade jag räknat med en bänkplats även imorgon. Mittbacksparet som vi startade med skötte sig klanderfritt och det fanns egentligen ingen anledning att ändra inför Lingbomatchen. 

Men så skadade sig som bekant Thyberg (ingen faktur som tur var trots allt, men en rejält stukad fot) på tisdagsträningen och indirekt innebar den skadan att jag hamnade i startelvan igen. För imorgon spelar jag mittback igen och en av premiärmatchens ordinarie mittbackar kliver upp på innermittfältet.

Så den enes död, den andres bröd som sagt. Men tråkigt förstås att Thyberg är borta, vi behöver honom och jag tar hellre en plats utan att någon är skadad.

Vi får hoppas att de vi nu saknar (Frykman och Thyberg sedan i tisdags och Malmbring sedan en längre tid tillbaka) snart är på planen igen. Vi har tätt med matcher nu (Lingbo imorgon, Skutskär i DM på tisdag och därefter Gestrike/Hammarby i serien nästa lördag) så vi behöver förstås friska spelare. Men samtidigt blir det en chans för andra att visa upp sig och få speltid.

Hursomhelst känns det förstås motiverande att kunna ladda med vetskapen om att jag startar imorgon.

  
Jag i Sätratröjan och Carvalho i Chelseatröjan. Frisyrerna är lika nu när jag har lite längre hår,
men han är lite bättre på att spela fotboll... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0