Lite av varje

Lite av varje

Den här måndagen har innehållit lite av varje. Ledig från skolan har jag varit och passat på att i sedvanlig ordning skriva en del för Svenska Fans. Hade hand om omgångskrönikan för hela Italiensidan den här gången så fick lov att lägga manken till under dagen. Resultatet av dagens skrivande har ni här:

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=296517 - omgångskrönikan

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=296584 - eftersnack till Juventusmatchen

. . . . . . .

Förutom det har jag varit förbi skolan en runda för att köpa biljett till sittningen på lördag och sedan äntligen varit lite nyttig och flitig ikväll. Har nämligen sprungit Sätra runt med Karin. Nog för att jag visste att hon är ganska bra tränad, men hade nog räknat med lite lugnare tempo än vad det blev . En envis liten älskling är det man har, minst sagt :) Fick slita ganska hårt när hon bet ifrån bra men visade förstås vem som bestämmer de sista femhundra meterna då jag ryckte ifrån ;)

. . . . . . .

Imorgon är det dags för match igen
. Skutskärs IF, serieledarna i division 4, väntar i DM. Med andra ord en riktig utmaning för oss där vi verkligen slår ur underläge. Blir glädjande nog en mittbacksplats för min del återigen. Bara att försöka göra det bästa av situationen och se det som en utmaning.

Mer om fotbollen finns här:
http://iksatraherr.blogg.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0