Tisdagsglädje

Tisdagen har varit den här veckans mest givande dag hittills. Eller i alla fall tisdagskvällen. Då var nämligen jag, Lukas, Birre, Jonas och Björn samt våra tränare P-O och Gustav med och höll i Gränssprängarnas fotbollsträning. Gränssprängarna är en sektion i IK Sätra som ägnar sig åt fotboll för barn- och ungdomar (i viss mån även äldre) med utvecklingsstörningar och liknande. Ett strålande initiativ som gör det möjligt för dem att idrotta och känna delaktighet trots sina svårigheter.

Nu var vi med och deltog i träningen och visade dem en del av våra a-lagsövningar, något som glädjande nog verkade vara väldigt uppskattat. Väldigt inspirerande var det också då man såg hur viljan och glädjen verkligen lyste i ögonen på samtliga Gränssprängar-spelare.

Det kändes väldigt bra att få vara betydande för dessa entusiastiska, glada lirare och det var verkligen en stor glädje att se hur mycket de uppskattade vårt besök. Att vissa av spelarna efteråt kom fram, kramade om oss och tackade för att vi hade varit med och tränat värmde verkligen.

Vi var alla överens om efteråt att det är något som vi gärna gör igen och att vi gladeligen ställer upp om Gränssprängarna vill ha vår hjälp vid fler tillfällen.


http://iksatraherr.blogg.se/  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0