Fredagslugn

Den här dagen har omgärdats av ett enda skönt, stabilt lugn. Jag har spenderat hela dagen hemma på egen hand och sysselsatt mig med terminens näst sista uppgift, nämligen en hemtenta i svenskans läs- och skrivutvecklingsmoment. Får väl säga att det åtminstone har gått någorlunda tillfredsställande framåt.

Blir riktigt gott när de här återstående grejerna är klara och man kan göra bokslut för den här terminen.

. . . . . .


"Duuuu! Snygga shorts! Höddu, snyyygga shorts!"

. . . . . .


Träning igår och kände mig inte allt för nöjd efter. Har haft en ganska blek träningsvecka och trots att jag spelade upp mig rejält under andra halvan av gårdagens spelövning var jag ganska missnöjd med mig själv. Något som jag glädjande nog dock inte behövde vara allt för länge. I stället blev det muntra miner när startelvan inför morgondagens match mot Åmots IF annonserades.

Det blir nämligen en högerbacksplats från start för min del imorgon. Kul att få spela ytterback igen, är ju egentligen där jag hör hemma. Trivs förvisso väldigt bra centralt numera men det känns bra att de nu satsar på samtliga oss tre mittbackskonkurrenter i backlinjen samtidigt. Så jag är inspirerad inför morgondagen. 

 . . . . . .


Dagens Arne Hegerforsare:
-Vart tog getingen vägen?
- Den kanske har stuckit"  :)


. . . . . .


Nu blir det ytterligare lite plugg
innan det är dags för tacos och mys med Karin.
Bra avslutning på en lugn dag det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0