En dag vid tangentbordet

Det ska bli grymt skönt att komma ut i friska luften och springa en runda snart, för den här dagen har gått helt i datoranvändandets tecken. Har suttit fast här framför skärmen och jobbat flitigt med diverse hemsidor och artiklar. För Svenska Fans har jag skrivit ihop tre mindre artiklar plus den här längre omgångskrönikan:

http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=297761


Dessutom har jag jobbat med vår IK Sätra-sida. Sköter numera åtminstone delvis den officiella herrsektionssidan på egen hand också och har skrivit följande om helgens seger:

http://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=358745


Mer kommer senare här:
http://iksatraherr.blogg.se/


. . . . . .
 
Jag har börjat inse hur
mycket jobb det faktiskt är med alla de här sidorna och därför tagit beslutet att kliva av mina Svenska Fans-åtaganden efter den här säsongen. Det har varit grymt kul att skriva där och det har också varit väldigt inspirerande att få sina texter publicerade och synliga för så många läsare.

Men nu, efter fyra år på redaktionen varav jag de senaste två åren har fått mycket mer ansvar och nu sedan förra sommaren var ansvarig redaktör för Milansidan, är det ett bra läge att lämna. Kanske kan bidra med några krönikor då och då även fortsättningsvis, men redaktörsansvaret och det kontinuerliga skrivandet ska jag avsäga mig.

Så nu vet ni det, om någon undrade ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0