Fotbollsvardag igen

Så har vardagen infunnit sig på allvar igen sedan Milanovistelsen. Tiden går fort märker jag, var redan en vecka sen som vi åkte till Italien nu. Och dagarna som har gått sen i tisdags eftermiddag då jag kom tillbaka hit har bara sprungit förbi.

Drog igång tränandet igen efter en veckas ledighet på den fronten med ett gympass i onsdags. Därefter har det varit fotbollsträningar såväl igår som ikväll. Gårdagens träning genomfördes på Strömvallen och den gick tämligen bra. En ganska tuff träning med mycket löpande som satte sig i benen. Men det avslutande spelet gick fint och återigen trivdes jag med mittbacksrollen.

Kvällens träning på Träffen  var däremot sämre, såväl för mig som för de övriga. Ingen dålig träning direkt men heller inte någon man minns som särskilt imponerande. Det var nog en hel del tunga ben sen gårdagens pass som delvis kan ursäkta den skiftande kvalitén som stundtals var hyfsat hög för att stundtals sjunka till en nivå fylld med felpass och enkla misstag.

Hursomhelst, nu är de sista förberedelserna gjorda inför kommande söndags match mot Överhärde IK. En match som blir min debut i IK Sätra-tröjan. Något som jag verkligen ser fram emot. Som ni har kunnat förstå av bloggen så har försäsongen varit positiv hittills och det känns inspirerande nu när det snart äntligen är dags att spela match för första gången i de grönvita färgerna.


Jag i en träningsmatch för NIK i somras.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0