Solsken

Lite vårkänslor i Gävle idag. Nästan tio plus (i alla fall över åtta) och solsken piggar förstås upp från ett annat ganska grått Gävle (vädermässigt alltså, i övrigt är det mesta positivt för mig och på fotbollsplanen är det snarare rött än grått). Äntligen ett visst hopp om att våren trots allt är i antågande.

Har varit ledig hittills den här veckan men faktiskt varit ganska flitig. Igår pluggades det tämligen flitigt på Pinnmovägen 8 då jag hade en hel del att läsa och svenskafrågor att besvara. Idag har pluggandet inte varit lika frekvent men håller på att förbereda opponeringen av uppsatsen (har en 70-sidorsuppsats att läsa och kommentera som en annan student har skrivit) och har dessutom knåpat ihop en artikel för Svenska Fans:

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=286534

Har också passat på att ta en promenad i det fina vädret med Noa och svängt förbi ICA. Fotbollsträning ikväll också så får lite välbehövlig motion med.

Fy fan vad tråkigt inlägg det här blir känner jag...

. . . . .
 
Annars i veckan då? Skola imorgon och torsdag, fotbollsträning ikväll och torsdag och kick off med laget på lördag. Sedan blir det säkert en del tid med Karin också förstås. Alltid mysigt med sovsällskap ju :)

Var tillbaka på fotbollsplanen igår efter söndagens något misslyckade debut. Träning och den gick helt okej i alla fall. Kapade i alla fall inte någon...

Ska sluta det här meningslösa inlägget nu och äta en banan... :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0