Positiv helgstart

Efter att ha vaknat upp intill älsklingen i lördags morse och smitit iväg därifrån samtidigt som hon välförtjänt sov vidare var det dags för frukostsamling med laget igen. Som vanligt numera när vi spelar tidiga helgmatcher. Ingen dålig frukost vi bjuds på heller, rena buffén så man kan verkligen inte klaga.

Perfekt start på dagen med andra ord och ett bra sätt att börja fokusera på allvar på dagens match mot Åmots IF. Det skulle visa sig bli den tuffaste matchen hittills (det har ju runnit iväg i samtliga matcher tidigare i serien) men återigen ryckte vi efter paus. 1-0 vid halvtidsvilan blev till slut hela 6-2 efter att vi gått upp till 2-0, släppt in säsongens första baklängesmål i serien på ett allt för slarvigt sätt men sedan spelat upp oss igen och lyckats punktera matchen.

För egen del innebar matchen en högerbacksplats den här gången och 70 minuters spel i hettan blev det. Gick ganska bra tycker jag bortsett från att jag själv liksom i princip hela backlinjen var inblandad i det onödiga 2-1-målet.

I övrigt var det en klart godkänd insats, såväl från min sida som resten av laget. Ingen toppinsats men heller inte så mycket att klaga på. Dumt att gnälla efter 6-2.


Mer om matchen och om IK Sätra finns här:
http://www1.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=337634

 http://iksatraherr.blogg.se/


. . . . .


En annan positiv sak från lördagen var att jag och Thyberg beslöt oss för att spela kvitt eller dubbelt om de där vadslagningspengarna från CL-finalen. Efter viss tvekan gick jag med på det, som tur var skulle det visa sig.

Hur vi avgjorde vår kvitt eller dubbelt? Med en match i bordshockey förstås. Säkra 3-1 till mig, klart rättvist och pengarna tillbaka hos dess rättmätige ägare ;)

En eloge till Thyberg dock som var så mycket man att han spelade om pengarna igen.


. . . . .


Resterande delen av lördagen gick sedan åt till att njuta av segern (segrarna, bordshockeyn ska inte glömmas), sola och slöa i sällskap med Noa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0