Sommarkänsla och glädje

Helgen som har gått har verkligen fört med sig en känsla av att sommaren verkligen är nära. Bara årets första dopp som har saknats. Vet i och för sig inte om jag, som tidigare aldrig var ens i närheten av en badkruka men numera är mer vek, hade vågat mig i än men hade det inte varit fotbollsträning igår kväll så hade första doppet kanske varit avklarat.

. . . . . .


Lördagen var som sagt en bra dag med seger mot Åmot, solande och allmänt livsnjutande bara. Inte fel det. Man blir förresten av glad av att spela i IK Sätra 2009. Det är något vi alla konstaterade efter segern senast. Visst är det lätt att glädjas när det går bra, men det är ändå helt underbart att skåda den glädje som uppstår varje gång vi gör mål. 1-0-målet i lördags föranledde en glädje hos oss som hämtad från ett VM-guldfirande. Tror aldrig jag har varit med om en så stark glädje efter ett mål. Helt underbart det!

Visst är det också tuff konkurrens i truppen, alla slåss om platserna och det är tuffa duster på träningarna. Och visst känns det tungt för de som blir bänkade, som för mig själv nu inför onsdagens match mot Gävle Latino till exempel då jag kommer att inleda på bänken. Men ändå känns det som att alla verkligen sätter laget främst och gläds något enormt för varje framgång vi når tillsammans.


. . . . .


Söndagen var en extremt lugn dag. Återigen solande och njutande av sommarvärmen följt av lite fotbollstittande. Milan avslutade säsongen med en 2-0-vinst mot Fiorentina och Maldini fick ett fantastiskt vackert, ja nästan rörande, avslut när spelet stannade upp sista minuten och alla Milanspelarna kramade om honom.



Tack för allt du gjort för Milan!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0