Myslördag

Gårdagen var en ledig lördag för första gången på länge för såväl mig som Karin. Ingen match för min del och inget jobb för henne. Passande då att ta tillfället i akt och spendera hela dagen tillsammans - något som vi också gjorde på allra bästa sätt. 

Lång sovmorgon först hos mig, upp strax efter tolv och sen våffelfixande hemma hos Karin. Gick bättre än förra gången som våfflor stod på menyn för oss och det blev därmed en bra start på dagen. Tanken var sedan att åka til Valbo, men då klockan hade tickat iväg en bit var det ingen större idé. I stället för att stressa blev det slöande då vi kikade på A walk to remember, en bra film som jag såg för andra gången i livet igår. 

Därefter blev den långpromenad innan det var dags att bli riktigt bortskämd när det gällde mat. Laxfilé och klyftpotatis var ju knappast något som man tackade nej till. 

Efter ytterligare lite mysande passade jag på att smita hem och se Sverige-Danmark i sällskap av Raz och Noa. Jag och Karin delar ju inte riktigt samma passion för fotbollen så var nog den bästa lösningen det :)

Fotbollen var det enda som drog ner betyget på lördagen men som helhet var den ändå kanon. Spenderade de sista lördagstimmarna med älsklingen och därmed fick en lyckad lördag också ett bra slut.

Bra start på den här dagen också. Inte lika lång sovmorgon men det gjorde ju inget när sällskapet ändå var så pass bra. Uppstigning, frukost och lite roligt småtjabbande som vanligt blev det innan vi tog lite paus från för den här gången :)

Tack för en jättebra helg gumman <3


Kommentarer
Postat av: Anders

Din blogg är snygg. :)

2009-06-09 @ 01:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0