Pendlande onsdagshumör

Mitt humör har verkligen pendlat idag. Det kändes som sagt väldigt tungt igår när jag fick veta att bänken väntade återigen när vi skulle ta emot Forsbacka hemma ikväll. Men dagen fick ändå en bra början då jag vaknade upp intill Karin och fick inleda dagen med en mysig frukost och skojtjabbande som vanligt.

Efter det tog några timmar av tvättande, städande och matchförberedelser vid. Det är förstås alltid lite svårare att ladda riktigt när man vet att man ska börja på bänken, men det gäller ju ändå att vara redo och förbereda sig på ett bra sätt. Så blev pasta som alltid på matchdagarna.

Blev en ruskigt tung avslutning (ett separat inlägg om den kommer inom kort) på matchen och humöret pendlade från euforisk glädje när vi gjorde 1-0 (återigen en helt sanslös glädje inom IK Sätra, härligt att se) till ett klart bittrare tillstånd just nu.

Får bli några timmars tjurande till med FM-spelande som klen tröst och sedan sängen inför en morgondag som kommer att ägnas åt att hjälpa Tutturen Nilssons med studentfixande inför älsklingens student på fredag.

Idag är det verkligen jag som har haft PMS-humör...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0