För enkelt

Match igen ikväll och det blev nästan för enkelt.
Eller nej, inte nästan.
Det blev pinsamt enkelt.

Vi slog nämligen tillbaka Torsåkers IF på bortaplan med 15-1 (!). Den näst största seger jag har upplevt på elvamanna tror jag. Har vunnit med 18-1 en gång tidigare med ungdomslaget i Läckeby men aldrig på seniornivå. Många tror väl att det enbart är jätteroligt att spela när det går så bra, men riktigt så är det faktiskt inte. Ibland blir det nästan bara pinsamt till slut.

Nu släppte vi visserligen in ett onödigt mål i slutminuterna, men några sekunders halvtaskigt fokus är förståeligt (dessutom var målet offside) blir det alltid i en sån här match. Vi hade avgjort redan efter tio minuter egentligen genom två snabba mål och när trean kom rasade allt för Torsåker. 9-0 i paus och 15-1 till slut säger egentligen allt.




. . . . . .


Hemsidan är uppdaterad och matchreferat finns här:
http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=382079

Dessutom är ett inlägg till bloggen ihopknåpat:
http://iksatraherr.blogg.se/


. . . . . .


Efter nästa onsdags möte med Ockelbo IF är det sommaruppehåll och träningsledigt ett tag. Något som faktiskt kommer att bli lite skönt. Det är visserligen underbart att träna, hålla igång och spela fotboll men jag räknade ihop antal fotbollstillfällen (träningar, matcher) sedan nyår och kom upp i mellan 80-90 pass. Det är en del det och det blir nog nyttigt att vara ifrån det i en månad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0