Sliten och frustrerad

En ganska negativ rubrik men fullt så illa är det inte. Det förstnämnda, att jag är sliten, ser jag som något positivt. Har nämligen tränat med NIK tre gånger den här veckan och ack så nyttigt det har varit att få igång kroppen igen. Jag har förvisso sprungit en hel del själv och kände mig bra tränad redan när fotbollsträningen drog igång, men det är ändå en helt annan typ av träning det här. Det sliter rejält på kroppen när man har varit ifrån det i en månad och kör igång med hårda löpövningar. Det ska dock kännas och det är bara skönt att känna att man verkligen har gjort någonting.

Har funkat godkänt för egen del även när det har kommit till de bollinkluderade övningarna. Hade en bra måndag och tisdag, följt av en lite sämre torsdag. Men får skylla på att jag var rejält sliten efter det tuffa fyspasset. Alla kanske inte tog ut sig lika mycket som vi i vår grupp, alltså jag tillsammans med Bojan och Sebbe... :)


. . . . . .

På lördag spelar Sätra träningsmatch,
dock utan mig då jag sitter på ett tåg vid den tiden. Men har trots min frånvaro från Gävle senaste månaden passat på att uppdatera Sätrabloggen lite smått. Den hittar ni här:

http://iksatraherr.blogg.se/

. . . . . .

Frustrerad ja, kan man bli annat?
Nej, inte som MFF.
Och särskilt inte under 2009.
Helt sjukt att de inte slog AIK ikväll, spel mot ett mål långa stunder och hundra chanser.
Men gör man inga mål vinner man som bekant inga matcher.
Frustration var ordet, sa Bill och Bull och Fan och hans moster...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0