Citerat från NIK-gästboken

Kollade nyss in vår gästbok på nickeboik.com och fann följande inlägg. Anar att det är Bojan som har varit i farten och på detta underhållande sätt mycket bra gestaltat gårdagens träning. Och visst var det gott att sitta kvar, nöjd efter en bra träning och känna sig lite nyttig efteråt.

"MAGISKT! 
Det började med att det gula laget förlorade lite matcher i början då dom inte var uppvärmda. Sen började en total kross i tre raka matcher då helt plötsligt den ene tränaren fick den andre till att avbryta förnedringen och straffa oss med löpning?

Det visade sig att det GULA laget totaldominerade den övningen helt och hållet rakt över hela plan från start till mål och tiden ut. Smurfarna var helt knäckta av denna totaldominans och gick och duschade nästan förolämpade av di gule :) Det spelade ingen roll vad smurfarna hade för uppsättning: en hade tydligen gjort över 1000 matcher, den andre hade gjort mer än 1000 mål, den tredje hade tydligen sprungit maraton och den fjärde var en kultfigur i Söderåkra AIK med över 1000 kapningar på kontot. Det blå laget hade tydligen en triathlongubbe i sitt lag men vad hjälpte det? Dom gula orkade mer och avslutade på topp :)

En i det gula laget som är en sk skribent sa till en annan i det gula laget "dom grå hårstråna är silver men att vinna är guld" och sen satt dom kvar länge och njöt i omklädningsrummet och drack loka. Allt medan de andra var hemma och tänkte att det kommer fler chanser till vinst.."






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0