Bästa dagarna

De bästa sommardagarna här hemma hittills spenderades tillsammans med familjen och inte minst med Karin i slutet av förra veckan. Efter att ha varit ifrån varann i tre veckor så var det förstås härligt att få återse henne igen. Dessutom verkar Karin trivas här hemma i natursköna Kalmar, inte minst nu i sommartider.

Det blev några avkopplande, sköna dagar där vi mest tog det lugnt och slappade. Fredagskväll med en mysig promenad och tv-tittande, en lördag som till stora delar spenderades på Varvet nere vid Drag, alltså intill kusten. Mammas barndomskompisars har sitt sommarställe där och det är verkligen helt underbart. Så grymt fint och ett av mina absoluta smultronställen under sommaren.

Där blev det bad, fika och lite längre fram under dagen inomhusslöande när åskan och regnet tog över. En riktigt trevlig dag och kul att Karin fick se Varvet.



Söndagen var sedan en halvtaskig dag vädermässigt, men trots lite regn passade vi på att ta en cykeltur Karin och jag innan det blev sällskapsspel för hela slanten. Måste påpeka att det gick bättre den här gången för min del än senast vi spelade Bondespelet, eller senast när vi spelade krocket ;)



Måndagen innebar jobb för min del men Karin och mamma funkar som tur är bra tillsammans så de klarade sig utmärkt utan mig :)

Sista kvällen bjöd sedan på kalas då mamma hade bjudit in till den traditionella sommarfesten här. Trevligt det också och en bra avslutning på Karins Smålandsvistelse för den här gången. När hon sedan åkte hem i tisdags kändes det i alla fall klart enklare att säga hej då än när jag åkte hem till Småland tidigare i somras. Nu är det ju snart dags för mig att bege mig mot Gävle igen och väntan blir inte så lång den här gången :)

Fler bilder finns här under 21/7:
http://bilddagboken.se/p/main.html?crossdomain=1&friendname=Alfredsson86&#0 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0