Avslutade kapitel

Idag var det dags för sista arbetsdagen på Ölandsbladet för min del, åtminstone för den här gången. Det har varit en fullständigt lysande månad rent arbetsmässigt och jag kan inte vara annat än nöjd. Många artiklar har producerats och jag har fått jobba med att bevaka många roliga evenemang. Bättre sommarjobb går inte att ha, den saken är verkligen säker.

Som alltid har vi också haft väldigt roligt på redaktionen. Det är kul folk som jobbar där, såväl på ÖB som på Kalmar Läns Tidning, och man är nästan dagligen garanterad en hel del skratt och sköna kommentarer. Så även idag då det blev en trevlig sista dag på jobbet.

Även KLT-Axel lämnade idag redaktionen för att plugga klart till journalist så vi slog till med ett rejält fikafirande framåt eftermiddagen. Smakade fint det och alla var glada och nöjda :)



. . . . . .

Passande nog publicerade jag
idag även min sista artikel på Svenska Fans för ett tag framöver. Jag har valt att kliva av redaktörsrollen på Milansidan där, efter sammanlagt fyra år på redaktionen, och kommer ligga lågt med skrivandet där under en period nu. Kanske blir det en del gästkrönikor med tiden, men nu känns det kanon att låta andra ta över och ta mer plats.

Det har tagit klart mer tid än vad man tror, speciellt att vara redaktör samtidigt som jag varit en ganska frekvent skribent,  så det är skönt att få lite mer tid över nu. Jag kommer att kunna ägna Sätra- och NIK-sidorna mer tid och jobba mer efter egna initiativ nu.

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=307174 - min avslutande krönika

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=307111 - ytterligare en artikel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0