Snöigt veckoslut

Vaknade idag och tittade ut genom fönstret i hopp om att det skulle vara mildväder och gärna regn, för att få bort den eländiga blöta, blaskiga snön som föll igår kväll. Men den förhoppningen försvann abrupt då den blöta, äckliga snön (jag gillar inte snö just nu, det kanske märks...) mer eller mindre vräkte ner. Usch och fy, men får hoppas på mildväder i början av veckan så att vi kan träna fotboll på tisdag. Och har man inte mer att klaga över än vädret ska man kanske inte gnälla allt för högljutt.

. . . . . . .

Ytterligare en vecka kan snart summeras och det har varit en bra sådan. Det är faktiskt skönt att vara igång med skolan igen i och med att nya kursen, svenskan, började i tisdags. Dessutom känns det förstås fint att ha gjort klart med IK Sätra i fotbollen. Sedan har  veckan också innehållit bra saker som mys med Karin och en kväll på Kåren i sällskap med SFG i fredags :)

. . . . . . .

Torsdagen innebar som sagt fotbollsträning och en påskrift för IK Sätra. Riktigt kul träning var det också med bra fart och hög intensitet framförallt under spelet. Ser lovande ut för att vara i januari och det känns som att konkurrensen om platserna kommer att vara riktigt hård när det närmar sig träningsmatcher och seriestart framöver. Vi har ju bara ett lag också och mellan 20-23 spelare i truppen (när den spikas inom kort) så det blir tufft om platserna, precis som det ska vara. Mycket klyschor nu känner jag så dags att byta ämne :)

Resterande delen av torsdagskvällen spenderade jag med Karin - liksom fredagsmorgonen. Nästan tjatigt att skriva det igen men synd att klaga på tillvaron då :)

Under fredagen såg jag till att vara någorlunda flitig genom att fixa med småsaker här hemma, jobba lite med uppsatsen och hinna med ett pass på gymmet. Ska se till att köpa årskort där nu, perfekt med halva priset för alla som är medlemmar i IK Sätra. Bara att passa på att skaffa sig de bästa träningsmöjligheterna då ju.

Hade funderingar på en lugn ensam-hemma-kväll då Karin försvann till mormor i Dalarna och en del av grabbarna tänkte kröka till det och bege sig till Kåren. Men sent omsider bestämde jag mig för att ta tillfället i akt och vara lite social, så hakade på och det blev en rolig kväll. Lagom lugnt och kul att träffa lite folk man inte sett på länge.

SFG samlades och drog ihop en förfest innan vi begav oss till en mellandestination innan Kåren som alltså var slutmålet för kvällen. Inte ens i närheten av några skandaler eller annat som kan följa i berusningens spår var vi, utan kan bara konstatera att vår församling återigen stod för en stabil insats. Dock inte Klacken-nivå den här gången, men så var det heller inte sittning eller liknande :)


Tyvärr finns inga bilder att tillgå, åtminstone inte än, från i fredags. Dessutom har vi precis konstaterat att vi är för dåliga på att ta gruppbilder inom SFG, men här kommer en från i höstas på några av oss :)

http://razheraz.blogg.se/ - passar på att länka till Raz (han i mitten) blogg när vi ändå är igång och tjatar om Sätrafolket här ute :)

En lugn lördag följde som endast innehöll fotbollstittande, ätande och slöande. Ungefär som en lördag ska se ut. Tips den här veckan också förstås men aldrig nära några pengar den här gången. Får repa mod till nästa veckas Stryktips i stället. Får fundera ihop några klockrena tips tillsammans med Koller.

. . . . . . .

Söndag och snöigt som sagt. Bäst att hålla sig inne. Ska försöka att vara flitig nu fram till tre då Milan sparkar igång borta mot Bologna. Har hunnit tvätta redan, betalat räkningar, beställt böcker, fixar med lite av varje och ska nöta lite på uppsatsen. Börjar närma sig slutet där nu som tur är. 

Dags att ta tag i livet igen.
Hata snö, forza Milan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0