Påskrivet för nya klubben

Så var då papperna påskrivna och jag kan, om inget oförutsett händer eller någon i min förra klubb sätter sig emot det, kalla mig för IK Sätra-spelare. Skrev på övergångspapperna igår efter att ha tränat med klubben i drygt en månad. Har varit klart sedan början av året att jag skulle skriva på men känns ändå bra att det är avklarat nu.

Tränade med IK Sätra redan första hösten i Gävle, alltså 2006. Men efter den säsongen då de åkte ur fyran så la de ner seniorlaget (för att sedan dra igång igen 2008) och efter en del klubbletande blev det som bekant Korsnäs BK för min del. Där har det blivit 71 matcher sammanlagt på två säsonger och jag har verkligen trivts kanon. Därför kanske det verkar konstigt att byta klubb nu, men det handlar mest om att organisationen tyvärr är så pass dålig i KBK och att förutsättningarna för att spela fotboll där varken är särskilt bra eller ser ut att bli bättre inom en snar framtid. Tyvärr är det så och det har gjort att åtminstone jag har tröttnat. När det gäller de spelarna som är kvar från 2007 och 2008 är det riktigt bra kompisar och goa killar. Likaså på tränarsidan trivdes jag med folket som var och är engagerade i klubben. Så på ett sätt är det förstås lite vemodigt att lämna. Men samtidigt känns det helt rätt.

              

Ungdomslaget i            114 matcher i            71 matcher         Nu klar för IK Sätra
moderklubben              Nickebo IK                för Korsnäs BK
Läckeby GoIF


Det blir kul med en nytändning på fotbollsfronten och jag har redan kommit in riktigt fint i Sätragänget. Vi är en del nya spelare och det verkar som att alla redan trivs bra. Det känns som att en spännande säsong står för dörren och att vi kan få ihop ett riktigt slagkraftigt lag i sexan. Byter alltså ner mig divisionsmässigt, KBK kommer ju att spela i femman kommande säsong, men känns ändå som ett steg i rätt riktning. Framförallt är organisationen i klubben riktigt imponerande och vi spelare får alla förutsättningar vi kan tänkas behöva. Kan inte sticka under stol med att vi blir bortskämda. Något grymt faktiskt, till exempel är det inte illa att inte behöva tvätta ett enda klädesplagg själv efter träning utan få allt sånt fixat. Bortskämda är vi som sagt. Men det är också sånt som skapar trivsel och gör så att man som spelare känner att man verkligen får tillbaka något för den tid, energi och de pengar som läggs ner på fotbollen.

   

# 3 i NIK-tröjan och som här i KBK-tröjan byts ut mot # 4 i IK Sätras grönvita ställ (en bild på Celtic får duga så länge innan jag har någon med Sätra :P)

Kommer garanterat att skriva mycket om fotbollen även framöver här i bloggen. Nöjer mig dock nu med att konstatera att det för närvarande känns riktigt inspirerande inför fotbollssäsongen 2009. 

Kommentarer
Postat av: Noa

Vi vill ju också gärna veta hur många mål du har gjort!



:)



/Noa

2009-01-24 @ 15:51:15
Postat av: Affe

Glömde jag att skriva det? ;)

Ska leta fram det för senare fotbollsrelaterade inlägg, kommer inte riktigt ihåg alla... ;)

18 gula kort tror jag iaf statistiken säger, tycker den faktan är intressantare... ;)



2009-01-25 @ 11:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0