Välkommen hem! :)

En av mina absolut bästa kompisar här i Gävle har återvänt till stan efter ett år som au pair i USA. Välkommen hem Hallman! :)

Säkerligen lite tjockare, slöare och med ett självförtroende som på klassiskt amerikanskt vis lär ha stigit till en osund nivå på gränsen till rejäl hybris har han nu återvänt till sitt barndomshem. Stort det.

KBK får därmed ett välkommet "nyförvärv" när den forne högerbacken gör comeback. Dessutom blir Gävle som stad en trevlig, stabil lirare rikare. Med andra ord är det nog många som är glada att han har återvänt :)



Robin (alltså Hallman) myntade en gång uttrycket "samhällets kiss" om några halvlodiga fulla ynglingar som stod och var dräggiga utanför McDonalds en lördagsnatt. Efter ett år fyllt med onyttig snabbmat, öl, minimalt med motion och en massa umgänge med skumma filurer på andra sidan Atlanten räknar jag med att Robin numera själv är nere på den nivån och tillhör det samhällsskiktet. Men han repar sig nog ganska snabbt, speciellt när han nu hittar tillbaka till sina gamla Gävlevänner igen ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0