Träning, fixande och trollungar med lugg

Förutom ett ganska flitigt tränande (gym i måndags, fotboll i onsdags och i torsdags, gym idag) har jag fått en del annat vettigt gjort i veckan också. Varit ledig sen i tisdags och har ingen lektion förrän på torsdag nästa vecka och har därmed haft en hel del tid för att fixa med skolarbete, Svenska Fans och liknande här hemma.

Finns en del att göra (förbereda C-uppsatsen för opponeringen i mars, skriva en A-uppsats från specialpedagogiken som jag läste i höstas och styra med svenskan) men har flutit på bra så är i ganska bra fas i alla fall. Dessutom väntar ju ett stekhet Milanoderby på söndag kväll och då blir det förstås en del extra Svenska Fans-jobb. Dels med själva skrivandet och dels med en hel del planerande och delegerande av uppgifter på redaktionen.

http://www.svenskafans.com/italien/milan/ - finns en del här för den intresserade

. . . . . .

Får räcka med såväl fotbollsrelaterat bloggande (som i inlägget nedan) som sånt här blandat skrivande för idag. Lite mer Svenska Fans-fixande väntar innan det får bli en någorlunda tidig sänggång efter ett uppvaknande i morse av klockan som ringde halv sju. Behövs nog snart lite sömn :)

. . . . . .

Till sist, sötast idag (förutom min egen trollunge då förstås, som förresten numera är grymt söt i lugg):
http://www.youtube.com/watch?v=RHnDhZiSIW8


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0