Strålande helg återigen

Ytterligare en helg har passerat och precis som Alla hjärtans dag-helgen så blev den riktigt lyckad. Mycket tack vare att jag har spenderat en stor del av den i sälskap med Karin :)

Sammanfattningsvis kan man säga att det har varit lugnt, mysigt och bra utan några större utsvängningar. En fredagskväll med pizza, tv-tittande och godisätande hemma hos Karin inledde helgen och stora delar av fortsättningen skulle också komma att spenderas där.

Efter att jag fått vakna upp på lördagsmorgonen och ätit frukost med älsklingen begav sig hon till jobbet samtidigt som jag drog hemåt. Termometern pekade på minus 15 på morgonen och det fick bli en slö eftermiddag framför tv:n med Premier League som bästa sällskap. Så fortsatte också resten av dagen fram till kvällskvisten då jag blev bjuden, eller vad man ska kalla det, till Karin igen där det var fest i miniformat med några kompisar till henne.

Hade ju inget för mig så det alternativet dök upp ganska lägligt. Blev en fortsatt lugn kväll för mig (kanske inte för alla dock :P) och vi stannade kvar hemma när resten drog in mot stan runt tolv. Ganska tidig sömn (för att vara lördag i alla fall) och därefter en lång, mysig sovmorgon som fick inleda söndagen.  

Kom sedan inte ifrån Fältspatvägen förrän en bit in på eftermiddagen. Kalas för pappa Håkan, som fyllt år nyligen, stod på programmet och det hade ju varit dumt att tacka nej till det. God mat i massor bjöds på det och allmänt trevligt var det. Kul att träffa lite släktingar också och att vidga vyerna lite :)

Milantittande för min del sen hemma hos mig med Noa och det var inte mycket att hänga i granen. Usel match, men det blev ju trots allt vinst så inte ens ett dåligt spelande Milan kunde ta ner den här helgens helhetsbetyg.

Efter ytterligare några timmars slöande här i lägenheten blev Fältspatvägen destinationen på nytt. Avslutade helgen med att kika på Beck - Advokaten och mysa med Karin. Fin avslutning på en mycket bra helg och inledningen på den här veckan blev inte sämre den.

Blev nämligen kvar hos Karin en bra stund idag (sportlov för hennes del nu och ledigt för mig till onsdag). Återigen en lång sovmorgon, en sen frukost igen och filmtittande (Patrik 1,5) innan vi runt tvåtiden slet oss från varann för den här gången ;)




Ny bra helg med dig <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0