Skidpremiär och skrivande

I måndags passade jag på att utnyttja de fina skidspåren här i Sätra för första gången på år och dar. Var längesen sist med andra ord och riktigt skoj var det. Åkte mycket skidor som yngre där hemma men på senare år har det blivit väldigt sparsamt. Fotbollstränandet tar ju ganska mycket tid och kraft och förutom att det har varit ganska tama vintrar här uppe så har det funnits för lite utrymme för skidåkning rent tids- och intressemässigt för min del.

Någon riktig stjärna i spåret var man väl inte direkt men såväl jag som Noa gjorde vårt bästa och det blev ett antal kilometer avverkade för min del i alla fall. Kändes att det inte var igår man åkte direkt, slet mer på kroppen än jag hade väntat mig och fick fungera som måndagens fyspass i stället för gymmet.

Förutom träningspasset i spåren gjorde jag inte allt för mycket i måndags. Men lite pluggande blev det i alla fall och dessutom skrev jag ihop det här:
http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=281140

. . . . .

Det ryktas om att delar av SFG är i problem ;)

http://razheraz.blogg.se/

. . . . .

Tisdagen var tämligen lik måndagen. Ingen skidåkning visserligen men en del plugg och Svenska Fans-skrivande. Har varit ledig senaste dagarna men haft ett par examinationsuppgifter i svenskan som ska in imorgon. Klar nu så kan jobba med lite uppsatsskrivande nu (A-uppsatsen, specialpedagogiken från i höstas) och styra med lite av varje.

Milan gästar Bremen ikväll och jag plitade ner en inför-rapport igår:
http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=281154

Tränade fotboll igår också och var väl en hygglig träning över lag. Vårt röda gäng hade det dock ruskigt tungt under det 2x15 minuter långa spelet som vi körde. Var bittert när målen trillade in bakåt stundtals men slapp göra bort mig helt i alla fall. Godkänt men heller inte mer den här gången blir mitt eget betyg till mig själv. Nya tag ikväll och imorgon, som vanligt.

Avslutade tisdagen i sällskap med Karin och inledde onsdagen hemma hos henne innan jag återigen bänkade mig här för lite skrivande på svenskauppgiften.

Nu blir det lite mer plugg innan det är dags för träning.
Rundar därmed av för nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0