SFG friday night

Efter att ha slitit färdigt med uppsatsen under fredagseftermiddagen var planerna för resten av dagen oklara tills det uppdagades att SFG hade planer på att sammanstråla under kvällen. Då samtliga av de jag kan kalla nära vänner här i närheten verkade ha tankar på att vara med så kändes det lika bra att unna sig en festkväll då ensamheten annars skulle slå till för mig framåt aftonen.

Var vi skulle vara någonstans visade sig dock vara lite mer oklart att döma av min och Raz msn-konversation under eftermiddagen.
Raz: "Vi skulle tydligen inte vara hos Mange som jag sa förut"
Jag: "Jaså? Inte?"
Raz: "Nej... Eller, han visste i alla fall inte om det"  :)

Mange brukar vi annars boka in oss hos titt som tätt men nu tackade "Tysken" nej till att stå för lokalen den här gången. Något som inte gjorde något då jag, Gson, Mange, Noa, Raz och Jonas slöt upp i en stabil samling hemma hos Raz till slut. Från en mycket rolig, trevlig och underhållande förfest finns en hel del bilder här:

http://alfredsson86.bilddagboken.se/p/main.html
 - kika under 6:e februari om ni vill se oss

Senare drog vi vidare till Midgård (studentkorridorerna intill högskolan) en runda men där var det inget vidare drag och det var därför roligare att bege sig mot stan strax före midnatt. Sprang på Jocke inne vid centrum (en så liten kille borde varit hemma och sovit vid den tiden :P) och tjatade med honom en bra stund. Därefter stod jag i valet och kvalet om jag skulle hänga på grabbgänget till Heartbreak eller gå in på Hangloose till Karin och hennes kompisar. Valet föll på det sistnämnda och det blev en rolig, mysig kväll där med henne :)

Sammanfattningsvis går det inte att säga annat än att fredagskvällen blev helt perfekt.
Var bara att vara nöjd när det var dags att krypa ner i en varm, mjuk säng trots vetskapen om att klockan skulle ringa åtta på lördagsmorgonen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0