Idag utökas kassan

Ett ganska rejält gympass igår eftermiddag fick avsluta tränandet den här veckan innan helgen tog vid på allvar. Jag spenderade sedan hela kvällen hemma hos Nilssons med Karin och co. Mat, film (När lammen tystnar) och godis upptog det mesta av kvällen och det blev en bra avslutning på "arbetsveckan".

Därefter sömn, uppvaknande och frukost på Fältspatvägen innan det var dags att kliva ut i den sibirska kylan som kopplat greppet om Gävle just nu. Som tur var dock bara för en kort sväng förbi ICA, spelbutiken och därefter hem hit. Det får bli en dag framför Premier League med värmande och välsmakande kaffe eftermiddagen igenom :)

Rubriken till det här inlägget kräver förstås sin förklaring: Idag blir min plånbok tjockare och kontokortet lite mer välfyllt, åtminstone om fotbollsmatcherna framåt eftermiddagen och kvällen går som jag vill.  

Bundesligatrippeln:
Mönchengladbach - Hannover 1
Bielefeld - Bochum 1
Karlsruhe - Frankfurt 1

Dagens engelska:
Middlesbrough - Wigan 1
Sheffield W - Crystal P 1
Swansea - Doncaster 1

Den franskspanska trippeln:
Grenoble - PSG 2
Nancy - Lyon 2
Sevilla - Atlético Madrid 1

Ser väl ändå hyggligt troligt ut? Bundesligatrippeln innehåller förvisso ett par chansningar på ligans två sämsta lag, men det handlar om bottenmöten samtliga matcher där så chansen finns i alla fall.

Kommentarer
Postat av: ädel

Wigan & Boro kommer att spela 0-0

2009-02-21 @ 17:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0