Flitig vecka hittills

Tre dagar har redan gått av den här veckan och jag har faktiskt varit ganska flitig. I måndags var det skola några timmar och även om jag inte direkt förtog mig så var jag i alla fall där. Och efter de timmarna på högskolan drog jag till gymmet här i Sätra och körde ett ganska bra pass. Dessutom blev det lite Svenska Fans-fixande, så ganska nöjd med min egen arbetsinsats kunde jag vara när måndagen väl var till ända.

I tisdags jobbade jag på ordentligt med min C-uppsats i mediekursen, ni vet den från i höstas. Efter ett antal timmars skrivande och jobbande med den kom fotbollsträningen som en befriande friskhets-stund. Skönt att äntligen komma ut från lägenheten och få röra lite på sig efter att ha suttit inne hela dagen.

Träningen gick ganska fint också såväl för egen del som för de flesta av lagkamraterna. Ett både roligt och ganska jobbigt pass genomförde vi och självförtroendet fortsätter att växa vilket förstås känns positivt. Mittback återigen och stod för en del fina sista sekunden-brytningar i alla fall.

Efter träningen blev det myskväll här hemma i lägenheten med Karin. Vi passade på att kika på Andra Avenyn som vanligt och en Wallander-film innan det var dags att krypa ner och sova för dagen. Ganska tidigt uppvaknande idag, skola för hennes del ju, men det var det förstås värt.

Dessutom gjorde den tidiga morgonen att jag i hygglig tid, trots en del FM-spelande och slöande inledningsvis, kom igång med min roliga uppsats... Man har minst sagt vant sig vid att nöta på med den vid det här laget. Men nu är jag snart, snart äntligen klar. Bara några få sidor till, är väl upp i runt 40 nu tror jag. På fredag ska den fullbordas, sen ska jag inte nämna nåt mer om den här förrän opponeringen och betygsättningen är över.

Träning ikväll igen var det med. Frivillig sådan men dök ett ganska hyfsat antal Sätraspelare för ett nytt bollpass på Träffens konstgräs. Om tisdagsträningen gick riktigt bra så var kvällens insats snarare motsatsen. Bara att ta nya tag till morgondagens träning och får väl trösta mig med att jag långt ifrån var ensam om ha en kväll där lyckade prestationer varvades med rejäla misstag. Många hade en dålig dag om man säger så.



Dags att tacka för idag och blicka fram mot torsdagen tror jag.
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0