Bäst hittills

Säsongens bästa träning hittills, sedan mitten av december när vi drog igång förberedelserna inför 2009, måste ha varit det fotbollspass som vi genomförde under torsdagskvällen. I

skallt var det, vintern gjorde sig påmind och det var inte de bästa förutsättningarna för fotboll som vi bjöds på. Men vi tog verkligen och gjorde det bästa av situationen.

Vi har börjat fila lite mer på taktiska detaljer nu, till en början gällande försvarsspelet. Något som direkt märktes av i torsdags då organisationen var riktigt bra. Detta kombinerat med högt tempo, intensitet, många tuffa närkamper och bra inställning hos samtliga gjorde att det blev en riktig kanonträning. Främst när det kom till spelövningen. Kul när det är så pass hög klass på det hela och alla verkligen går in för det till 100%. Bara att fortsätta så nu förhoppningsvis.



. . . . . .

Måste ju påpeka
att det känns lite lagom stort att ha spelat mot Rasmus Elm en gång i tiden, innan han slog igenom några år senare :)

Hyfsat mål av KFF:aren i hans "riktiga" landslagsdebut får man allt lov att säga:
http://www.youtube.com/watch?v=v4qi5Ulls_A

Minns faktiskt vårt möte mycket väl. Men tror knappast att han minns mig ;)

Vi förlorade med 3-2 med Läckeby GoIF mot hans Johansfors IF när vi var 15 (tror jag). Rasmus var en stortalang redan då och vi visste förstås vem han var. Något som gjorde att vi i det närmaste punktmarkerade honom, spelade hårt (han var en ganska liten, tanig kille då som dessutom var ett par, tre år yngre än sina motståndare) och fick bort honom ganska bra ur matchen. Kul att det trots det har gått hyggligt för honom på senare tid... ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0