Trevlig jul: Fina klappar, bastu, fotboll och annat

Så var julhelgen redan över och det måste konstateras från min sida att det har varit en trevlig sådan. Julafton firades här hemma endast i sällskap av mamma, pappa och katten. Hade kanske varit roligt med lite mer folk omkring sig men var trevligt så här också så ska verkligen inte klaga.

Grötfrukost, kyrkobesök, promenad, Kalle Anka, massa god mat, Karl-Bertil Jonssons jul, klappöppning och Svensson Svensson stod som vanligt på schemat. Julklappsmässigt var det den bästa julen på flera år, fick bland annat presentkort på Expert vilket ska användas till inköp av en hårddisk och ett usb-minne, samt deodoranter och en matberedare som vi kommer att ha nytta av i vårt nya bo sen.

En del bilder finns här under 26/12:
http://bilddagboken.se/p/main.html?diaryname=Alfredsson86&#0

Gårdagen blev en i mångt och mycket lugn dag. Kvällen innebar sedan lite festande med ett gäng gamla klasskompisar. Bastu på Kajan med öl, snack och gott sällskap satt inte alls fel. Tvärtom blev det en väldigt rolig och trevlig kväll. Tanken var väl egentligen, i alla fall från min sida, att gå ut med men vi nöjde oss med en tur på stan, lite onyttig mat och rundade sedan av på Kajan igen i stället för att besöka krogen.

Idag har det varit inomhuscup i Kalmar sporthall. NIK har skrällt rejält de två senaste åren och som i princip enda division 4-lag i konkurrens med lag från högre divisioner nått final såväl 2007 som 2008. I år gick det dock inte lika bra. Seger i första gruppspelsmatchen,
knapp förlust i andra och sedan 1-4 mot division 2-laget Lindsdal. Därmed ingen semifinalplats men väl seger mot slutsegraren i turneringen, Kalmar Södra. Godkänt över lag trots allt och en ganska rolig
eftermiddag i sporthallen i alla fall.

http://nickeboik.com/fotboll/ - mer om turneringen


Börjar bli dags att runda av för idag, krypa ner, kurera förkylningen och se fram emot en ny slappardag imorgon.
Gonatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0