Så var den här

Vintern 2009/2010 års första snö har anlänt. Med besked dessutom, kan tilläggas. Det har snöat konstant sedan igår kväll och ett rejält tjockt lager snö pryder nu marken utanför fönstret.

Det får väl gå an att snön nu tar sitt grepp om stan och landet i övrigt också. Det är ju trots allt snart jul och ett par insnöade fotbollsträningar, som den ikväll, är okej ändå.


Att jaga runt efter julklappar på stan idag iförd ett par halvslitna gympadojor var inte alltför smart. Snarare var det med livet som insats som jag knallade iväg från Batterigatan för att göra några noggrant planerade inköp. Eller knallade var fel ord, jag snarare gled fram och hade hjärtat i halsgropen ett dussintal gånger innan jag till sist kunde slå mig ner på bussen för att bege mig hem mot Sätra. Men hursomhelst så fick jag en del uträttat och har nu bara pappas julklapp kvar att handla, något som får vänta tills jag är hemma i Kalmar i helgen.



Det går snabbt nu. Sista skoldagen för terminen imorgon, runda av hösten med lite avslutande hemmaplugg på torsdag och sen sätta sig på tåget hem till Smålandsskogarna på fredag. Därefter väntar en vistelse där hemma fram till den 3:e januari. Glädjande nog blir det nyårsfirande med älsklingen och sedan beger vi oss tillbaka till Gävle några dagar senare.

Väl på plats här igen kommer det garanterat gå väldigt fort tills det är dags att ge sig av på nytt. Knappa två veckor från söndagskvällen den 3:e när vi kommer hit, sedan bär det söderut och den gången mer permanent. Mycket som ska göras innan dess med. Lägenheten ska sägas upp, teleabonnemanget likaså, det ska packas, fixas, man ska säga hej då till folk och se till så att den sista tiden här (åtminstone för nu) blir så bra som möjligt. Men det ska nog gå bra det också, nu när vi väl har kommit så långt :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0