Jultema för hela slanten

Helgen i övrigt var kanon. Lugn ensam fredagskväll följt av nostalgi framför Tipsextras 40-årsjubileum med Noa som sällskap under lördagseftermiddagen. Därefter matlagning och film med Karin. Kyckling med klyftpotatis stod på menyn och resultatet blev klart godkänt. Riktigt gott till och med. Därefter film (Tomten är far till alla barnen och Beck - Vita nätter) innan det var dags att slå igen butiken för den dagen.


Mycket tid har spenderats med Karin de senaste dagarna. Söndagen bjöd nämligen på adventskalas hos svärmor med julgröt, glögg och annat gott. Dessutom gick jag och älsklingen ner till invigningen av Gävlebocken. Första gången i mitt Gävleliv som jag såg den, riktigt mysigt och trevligt.

Efter den första adventssöndagen, som förstås avslutades med några fina fotbollsmatcher även utöver Milanmatchen, så kom också en måndag som även den gick i vissa julstöksspår. Min kära flickvän hade fått för sig att vi skulle bygga pepparkakshus och som den toffel som man är var det förstås inte tal om att säga nej... :)


Så minsann, ett pepparskakshus fick vi ihop till slut efter ett mycket tålamodskrävande arbete. Humöret hos oss båda var bra till en början, för att sedan sakta men säkert bli allt sämre ju pilligare och krångligare arbetet blev. Dock blev vi glada igen mot slutet av bygget då slutresultatet faktiskt blev helt okej. Och ingen av oss behövde sova på golvet i natt... ;)


Bilder från i söndags och gårdagens pepparkaksbak kommer senare och även från morgondagens Winnerbäckkonsert i Västerås som är nästa mål för det pepparkaksbakande paret :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0