Ytterligare en perfekt dag

Citerade Lou Reeds underbara låt Perfect day här för några inlägg sedan. Igår passade den extra bra då det verkligen var en helt perfekt dag för min del. Först en lång, lång sovmorgon med Karin och inte upp förrän mellan tolv, ett nån gång. Därefter frukost/lunch på balkongen, med färskt bröd och annat gott nyinhandlat.

Resten av dagen spenderade vi sedan med att bara slappa och ta det lugnt. Fick inte mycket nyttigt gjort i och för sig, men sällskapet var förstås det allra bästa och jag kunde verkligen inte klaga :)

Efter att ha begett mig hemåt strax före fem väntade sedan träning. En träning som också den blev ett mycket positivt inslag då det dels gick riktigt bra för egen del och dels då hela truppen återigen stod för ett riktigt imponerande pass. Dessutom innebar annonserandet av startelvan till lördagens bortamatch mot Älvkarleby glädjande besked för mig då jag kommer att bilda mittbackspar med vår spelande tränare.

http://iksatraherr.blogg.se/

Så idel positiva händelser under den torsdagen alltså. Bara att hoppas på att (ta i trä) framgångarna och glädjen fortsätter framöver.

Ikväll blir det säkerligen trevligt då gårdsfest på Söder väntar där Karins mamma numera bor. Dags att hoppa i duschen och bege sig mot stans södra delar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0