Poängen rullar in som de ska

Match i lördags igen och en ny seger. Den här gången en storseger, 8-2 (4-1) hemma mot Gestrike/Hammarby, som följde upp den krigarsegern borta mot Lingbo (2-1) som vi tog tidigare samma vecka. Mot Lingbo blev det 90 bra minuter för mig men mot G/H var jag förpassad till bänken. Inget som jag blev så besviken över dock då jag anade att det var min tur att roteras, vi har gått runt på ganska mycket folk även i backlinjen på slutet.

Från bänken fick jag se oss ta ledningen redan efter 30 sekunder (!) genom Florén och sedan rullade på det. Vi spelade riktigt bra samtidigt som G/H var några klasser sämre än Lingbo. Vi skapade som vanligt också en mängd chanser och brände för mycket, men gick till pausvila med 4-1 (klart i underkant) och saken var klar redan då.

Nästan direkt i andra fick jag gå in som mittback och därmed blev det runt 40 minuters speltid. Skötte mig helt okej, varken mer eller mindre, och hann med att spela 4-1 under den tiden som jag var på planen. Deras bakängesmål var inte mycket att göra åt då vi blev lämnade alltför ensamma i backlinjen i slutet när alla ville vara med och anfall och inga stora misstag från min sida. Dessutom var jag delaktig i vårt 6-1-mål, då jag med en nickbrytning spelade Koller som i sin tur spelade fram Waldenbäck till 6-1. Så G+ i betyg ger jag mig själv.

Kul att spela, vinna och gå en rolig lördagskväll tillmötes. Dessutom går resulten i övrigt med oss just nu. Forsbacka tappade mot Jädraås (2-2) i fredags och igår spelade Gävle Latino bara 1-1 hemma mot Lingbo. Därmed är det bara tre poäng upp från vår andraplats till Latino i toppen, dessutom med en match mindre spelad för oss och förutom det så har vi klart bättre målskillnad än dem. Ner till Forsbacka har vi samtidigt nu en poäng.


http://iksatraherr.blogg.se/
- uppdaterad!

http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=403932 - matchreferat






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0