Perfect day

Grymt fint låt det här:
http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y 

Och den stämmer bra in på hur gårdagen var. Det blev som tur var (poängtapp mot Lingbo hade förstört en del av den) en strålande dag rakt igenom. Mycket tack vare att en stor del av den spenderades med dig älskling :)

"It's such a perfect day, I'm glad I spend it with you"

Först var det dags att säga hej då till mamma som begav sig mot Småland med tåg vid ett-tiden. Karin och jag vinkade av henne vid stationen innan vi drog till Boulognern för ett par timmars mys i det fina vädret. Blev glassätande (inte roligt, för mina shorts såg efteråt ut som om en treåring hade ätit, alltså fulla av glass...) och slöande intill vattnet. Perfekt avkoppling och ett trevligt sätt att ladda upp inför matchen för min del.

Efter den mysiga eftermiddagen stod som sagt match mot Lingbo på schemat och även den gick ju som den skulle till slut. Väl hemkommen i Gävle från Lingbo, en både avskräckande och mysig liten håla på samma gång, blev det en jättebra avslutning på en klockren dag.

Karin och jag kikade på Hata Göteborg och somnade sedan gott hemma hos mig. Kunde verkligen inte klaga på någonting under gårdagen med andra ord :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0