Mulen fredag och dåligt torsdagshumör

Det händer inte mycket av värde hittills för min del den här fredagen. Sitter mest här, tittar ut på molnen utanför och känner att hösten närmar sig. Lite planlöst surfande, hemsideuppdaterande och FM kombinerat med kaffedrickande utgör dagen så här långt.

Men känner heller ingen panik över att jag behöver göra något direkt vettigt idag. Inväntar i stället kvällen som även den kommer att gå i lugnets tecken tillsammans med Karin. Är match imorgon så kåren eller liknande, som en del ur kompisgänget ska till, är inte aktuellt. Gör dock inget alls, filmkväll räcker gott för mig :)


. . . . . .


Imorgon är det seriefinal på Träffen mot Gävle Latino. Sista träningen var igår och den gav inga roliga besked för min del då en bänkplats väntar. Fruktansvärt surt och drygt att kunna förvänta sig 90 minuter på bänken. Visserligen har jag fått ganska mycket speltid och startat i drygt hälften av säsongens tävlingsmatcher, men det är ju de här toppmötena som man verkligen vill uppleva.

Det har också gått bra på senaste tiden, såväl i de sista matcherna före uppehållet som i matcherna nu under hösten. Plus att träningen igår gick bra, men samtidigt anade jag att en bänkplats väntade då jag placerades som högerback under spelet igår och inte som mittback.

Men vad gör man? Hem och tjura och vara grinig ett tag här igår i min ensamhet, för att sedan försöka skaka av sig besviken nu och börja ladda för morgondagen trots allt. Är bara att bita ihop och hoppas att chansen dyker upp, antingen redan imorgon eller längre fram under hösten. Är några toppmatcher och förhoppningsvis ett kval kvar så visst väntar fler intressanta uppgifter.

Hursomhelst kan det bli en spännande lördag. För oavsett om det blir bänken matchen igenom eller inte ska jag göra vad jag kan för att bidra till en seger som ska ta oss ett steg närmare femman.

http://iksatraherr.blogg.se/


. . . . . .


Fotbad och mer kaffe nu.
Innehållsrik fredag som sagt... :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0