Man ska vara nöjd ändå

Ska för en gång skull summera de senaste dagarna, framförallt onsdagen, kort och koncist. Så håll till godo!

Positivt:
- Att få somna och vakna intill Karin
- Att mycket i livet går bra nu
- Gårdagens träning, mycket bra av hela truppen
- Att vi vände 0-2 mot Jädraås AIK, vann med 6-2 och gick upp i serieledning ikväll


Negativt:
- Vädret
- Utbytt efter 45 ikväll, tungt trots att det faktiskt gick ganska bra för min del och att vi vann till slut
- Att jag verkar ha fått en släng av ett PMS-humör: glad och laddad tidigare idag, smått besviken och ganska less på grund av bytet och på grinigt humör på väg hem trots vinsten, för att nu sitta här och vara glad över serieledningen


. . . . . . .



Lite kort om matchen avslutningsvis:
Seger ikväll som sagt trots en bedrövlig start för vår del. Vi spelade väl egentligen inte så dåligt från början men åkte på två snabba baklängesmål, det blöta och hala underlaget ställde till det och vid 0-2 kändes serieledningen avlägsen. För egen del gick det sedan bättre och bättre i mittförsvaret och glädjande nog höjde sig hela laget efter hand.

Vi tog över spelet, jobbade oss in i matchen på allvar och lyckades även göra såväl 1-2 som 2-2 före paus. Riktigt viktigt det och det kändes som att det bara vara en tidsfråga innan vi ta ledningen.

Tyvärr, för mig, var jag en av dem som byttes ut i paus (för att få till en förändring enligt coachen) och fick se andra halvlek från bänken. Det blev hursomhelst en lugn resa då vi gjorde två snabba mål och Jädraås inte alls orkade hänga med längre.

http://www1.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=337634

http://iksatraherr.blogg.se/


. . . . . . .



Måste erkänna att jag har varit less, gnällig och bitter under en stund ikväll. Men med lite eftertanke är det nästan bara positiva saker i livet just nu. Och att gå och lägga sig som serieledare är långt ifrån fel det heller :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0