Lysande veckoslut

Avslutningen på förra veckan, eller ja egentligen hela veckan, blev så bra som den bara kunde bli. Seger i onsdags mot Lingbo, följt av filmmys med Karin, följt av en lugn torsdag med träning som enda egentliga inbokade aktiviteten, sen en fredag som spenderades med älsklingen och innehöll solande och badande i Forsby innan vardagsveckan avslutades med Harry Potter-tittande och slöande här hemma för oss två.

Lördagen inleddes med sovmorgon med Karin och en snabb sväng på stan innan det var dags för match. En match som alltså gick helt perfekt och innebar att man nöjt kunde se fram emot kvällen. Det var läge att fira och när samtliga polarna här ute i Sätra tänkte festa så var det bara att haka på. Förfest med SFG, taxi med Tidsjö till stan och därefter mötte jag upp Bentzer. Så grymt kul att träffa den liraren igen :)



Vi satte oss på Tant Grön, tog en öl och tjatade en bra stund. Älsklingen kom också förbi och gjorde oss sällskap innan vi tre drog till Hangloose för att avsluta kvällen där. Blev en rolig kväll för vår trio och vi bröt inte upp förrän framåt tre ute på stan då Karin och jag begav oss hem för att få lite sömn.

En sen frukost igår och bad i Forsby återigen fick runda av en perfekt vecka. Kunde verkligen inte ha varit bättre (L).


. . . . . .


Thyberg var även han igång och firade veckans framgångar i lördags. Vi hade lite kontakt via telefon och det roligaste samtalet var när Thyberg ringde och lät helt exalterad:
"Du, jag måste berätta en sak. Jag blandade Finlandia och kaffe, det smakade BARA kaffe! Fantastiskt! Jag kan bli full på kaffe." 

Jag tror minsann han lyckades bli tämligen rund under fötterna också, men det var han värd efter två mycket bra vänsterbacksinsatser i den grönvita tröjan under veckan som gick :)


Kommentarer
Postat av: Kalle

Imorgon kommer Nickebo föthoppningsvis åka hem från Borgholms IP med en blytung förlust i toppmötet, Affe! :))

2009-08-11 @ 17:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0