Laddat

Har avklarat ett nytt träningspass nu och det var verkligen laddat på kvällens träning. Intensiteten var på topp, närkamperna nästan för tuffa med tanke på att vi har match imorgon och inställningen underbar att skåda. Kunde inte ha varit en bättre träning kvällen före en viktig seriematch än vad vi hade idag.

http://iksatraherr.blogg.se/  - Sätrabloggen uppdaterad

För egen del gick det också riktigt bra. Har känts lovande under de två passen som jag har hunnit med i Sätradressen sedan återkomsten till Gävle. Nöjd hittills och det känns grymt inspirerande inför höstens seriematcher. Match imorgon som sagt och det återstår att se om det blir en startplats. Baserat på de två senaste träningarna borde det kanske bli det och dessutom saknar vi ett par spelare imorgon. Men samtidigt är det helt lugnt om jag hamnar på bänken då jag missade hela förra veckans tränande och dessutom inte var tillgänglig för träningsmatchen i lördags. Så hur det än blir kommer jag vara laddad och motiverad.

Inte klart heller hur elvan ser ut än, det får vi veta först vid samlingen imorgon kväll. Så bara att förbereda sig på bästa sätt och hoppas på mycket spel.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0