It's friday I'm in love

En ganska utnött textrad som man har hört ett antal gånger, men den stämmer ju verkligen in på en fredag som denna.
För visst är jag kär, tror inte någon har kunnat undgå det här :)

Så bra man har det när man är kär i dig älskling <3

Även om man behöver bli väckt redan vid klockan sex, bara för att få somna om och sedan bli väckt drygt en timme senare igen. Får se det som att jag hade turen att få vakna med dig två gånger i stället för "bara" en den här morgonen :)

. . . . . .

Den här fredagen
har inte inneburit några direkta nyttigheter för min del. Har mest suttit här hemma och tagit det lugnt efter lunch, känns inte som att man behöver göra mer idag.

Har passat på att uppdatera vår Sätrablogg inför morgondagens toppmatch mot Forsbacka.
http://iksatraherr.blogg.se/

Träningen igår var riktigt rolig och dessutom bra rent kvalitetsmässigt. Det avslutande spelet, en trelagsturnering, blev riktigt prestigefyllt med mängder av tuffa närkamper och småfula dueller. Som vanligt trädde vinnarskallarna fram när det gällde ett tävlingsmoment således, men det är bara positivt och riktigt kul när det smäller lite. Det lovar också gott inför morgondagen.

Vår tränare P-O bjöd avslutningsvis på en tårtkupp för sonen och spelande tränaren Gustav som fyllde 24 år igår. Till synes helt ursinnig beordrade helt plötsligt P-O upp alla oss spelare på läktaren, gormade nånting om att "nu måste vi få ordning på det här" och såg ut att vilja ge oss en utskällning modell större än störst. Jag tror att alla hann bli lite uppskrämda (coachens blick var inte att leka med) och inte blev det bättre när undertecknad, Lucas och Ädel blev beordrade att följa med P-O i riktning mot omklädningsrummen. "Vad har vi nu gjort", tänkte vi alla medan vi lydigt hängde på vår coach som fortfarande verkade argare än argast (som matadoren i Tjuren Ferdinand typ).

Lättnaden spred sig dock när vi insåg att vi långt ifrån skulle bli utskällda. I stället visade det sig att vårt uppdrag var att hämta tårtorna som stod och vänta i kiosken och som därefter skulle avnjutas av hela truppen. Därmed avslutades en bra träning med ett riktigt tårtkalas. Snacka om perfekt tajmning då vi förutom Gustavs födelsedag med gott samvete kunde fira att vi hade gått upp i serieledning under onsdagskvällen.

. . . . . .

Nu blir det
dusch, ICA och tacos följt av en kväll i lugnets tecken.
Match imorgon och oavsett om det blir en startplats eller inte (tror nog inte det, men elvan är inte tillkännagiven än) så ska det laddas på bästa sätt. Förhoppningsvis får vi fler anledningar att fira imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0