Helgen i övrigt

Tillsammans med fotbollen blev också den övriga helgen väldigt trivsam och lyckad. Efter en sen kväll igår, dock väldigt lugn, som avslutades med lite tv-spelande hos Lindgrens unnade jag mig själv en lång sovmorgon idag. Jag vaknade strax före tolv av ett sms som väckte mig väldigt lägligt. Lägligt då jag minuten senaste blev varse att såväl PSV-Ajax som IFK Göteborg-Helsingborg började vid halv ett. Valet föll på den förstnämnda och det ångrade jag aldrig. En strålande match med stor rivalitet och sju mål. Bra start på söndagen med andra ord.


Även resten av dagen har gått åt till att kolla fotboll och inte göra mycket vettigt. Inte förrän träningen ikväll. Ett bra pass återigen som dock innehöll mycket frustration. Det sista gällde både mig och ett stort antal av lagkamraterna. Det var trots allt ett gott tecken att tävlingsinstinkten gjorde sig påmind under kvällens trelagsturnering med resultatet att frustrationen till slut pumpade hos många. Efteråt var all grinighet glömd och som vanligt satt vi och skrattade åt det i omklädningsrummet. Nu är det bara att jobba vidare mot onsdagens match borta  mot Åmot. Om jag startar där återstår att se då endast truppen togs ut ikväll och startelvan inte är klar i skrivande stund.


Roligast i helgen, förutom gårdagens seger, var fredagskvällen. Först var Karin och jag på middag för hyresgästerna där svärmor numera bor på Söder. Riktigt trevligt det med god mat och vänliga människor. Därefter väntade några hektiska timmar för oss då vi skulle vara hundvakter åt Karins kompis Fredrikas 14 veckor gamla schäfervalp Wilma. Kan ju säga att det var en hund med överskottsenergi så det förslog...



En sönderslagen lampa, en utvält vattenskål, några mer eller mindre uppätna sockor, allmän oreda i lägenheten och avslutningsvis lite hundkiss på golvet senare var hundpassandet över för vår del. Det ska dock sägas att det var både kul och charmigt också, vi bjöds på många skratt och det var verkligen värt allt stök :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0