Födelsedag

I onsdags fyllde Karin 20 år och givetvis stod lite uppvaktning på schemat. Frukost på sängen och presenter redan vid sju på morgonen passade kanske inte det morgontrötta födelsedagsbarnet helt perfekt, men hon försökte i alla fall hålla god min och blev glad för presenterna :)



Måste väl erkänna att jag inte hade varit uppe vid sju om det inte varit för svärfar Håkan som var den som låg bakom gratulationerna. Men hursomhelst, tidig morgon, frukost, Nile City-tittande och några timmars sömn till efter det inledde Karins 20:e födelsedag för vår del. 

Därefter var vi och åt lunch/fikade på Mingel & Bar i sällskap med Ingis innan jag drog hem hit en stund.

Medan Karin och ett gäng kompisar till henne var ute och åt så passade jag att spendera några timmar i Forsbacka av alla ställen för att se mitt gamla KBK spela mot Överhärde. Det var ingen rolig afton för KBK:arna som åkte på stryk med 3-0 och jag måste erkänna att jag inte ångrade mitt klubbyte när jag såg KBK slita förgäves i onsdags... 

Sedan avslutades dagen hemma hos Karin där hon och tjejerna satt och drack vin och tjatade. Slog mig ner med en kopp kaffe och intog mer av lyssnar-roll (för en gång skull) innan vi rundade av med ett glas vin på balkongen. Mysig avslutning på en speciell dag med andra ord :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0