Back in business

Så var man tillbaka i Gävle då och det känns verkligen kanon. Har mamma med mig här några dagar så blir som alltid duktigt bortskämd och slapp ju dessutom sitta helt själv och ha långtråkigt på tåget hit. Men det är verkligen segt att åka i sju timmar, trots att tåg är ett ganska avkopplande färdsätt.

Hursomhelst anlände vi till Gävle igår kväll och behövde tacksamt nog inte gå många meter då svärfar Håkan plockade upp oss vid stationen. Fick även bästa tänkbara tillmötesgående då Karin stod där och väntade också. Synd att klaga, för att använda en fras jag ofta myntar.

Blev sedan mat och en lugn kväll här framför tv:n med mamma och Karin. Perfekt avslutning på en lång dag och en bra start på Gävlevistelsen.

. . . . . .


Det positiva har fortsatt ikväll då det har varit fotbollsträning med Sätra igen. Var riktigt kul att träffa grabbarna på nytt och dessutom var det en mycket bra träning. Gick också väldigt bra för mig själv faktiskt, så kunde inte annat vara nöjd. Bästa tänkbara inledning på höstsejouren i den här staden med andra ord.

Lite uppdaterande av Sätrabloggen har det också blivit:
http://iksatraherr.blogg.se/


. . . . . .


Nio underbara månader med dig nu <3

. . . . . .


Läggdags för idag nu. Imorgon väntar stan en vända och därefter middag hos svärmor och Karin.
Over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0