Plugg, träning och Champions League

Rubriken sammanfattar väldigt väl mina senaste dagar, så mycket mer innehållsrika har de inte varit. Har tränat, pluggat och kollat Champions League-fotbollen ikväll. Samt skrivit ihop några rader om Milan i sedvanlig ordning:

http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=294242

. . . . .

Efter söndagens mindre roliga genrep för egen del har det varit fotbollsträningar måndag och tisdag. Måndagsträningen gick riktigt bra för mig medan gårdagens pass var av sämre kvalitet. Fick dessutom spela högerback på träningen igår, en position jag visserligen trivs väldigt väl med och gärna spelar i framöver men ändå en fingervisning (känns det i alla fall som) om att jag bänkas även i premiären. Men den som lever får se.

. . . . .

De senaste dagarna har ägnats åt plugg. Grammatiktenta på lördag så nöter på med det nu här hemma under den här veckan. Skönare att plugga hemma än i skolan. Får se hur det går sen, blir nog en knivig tenta så får vara glad om jag klarar godkänt.

. . . . .

Har passat på att
hänga med ett stabilt gäng ut och springa idag också. Jag, Noa, Rickard och Ernest slog följe och avverkade några kilometer i spåret innan det blev såväl allsvensk fotboll som Champions League på tv framåt kvällen.

Såg inte MFF-Gefle men är förstås besviken över 0-0. MFF ska slå GIF alla dagar i veckan men brukar ha förtvivlat svårt att lyckas med just den uppgiften. GIF är sitt gamla vanliga, tråkiga och defensiva lag men man kan väl inte kritisera dem då de tar poäng och det är ju vad som räknas. Några popularitetspoäng vinner de dock knappast...

. . . . .

I guess there's so much more, I have to learn
But if you're here with me, I know which way to turn
You always give me somewhere, somewhere I can run
You make it real for me <3


Älskar dig gumman :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0