Omklädningsrumssnack

Snacka om gott gäng man har hamnat i nu i IK Sätra. Efter några månader i det laget känns det som att man har spelat med resten av grabbarna i hela livet. Profilerna är många och likaså de klockrena citaten och kommentarerna i omklädningsrummet. Framförallt briljerar Nicko (ska stava det med c också framöver) som sagt men även Florén och outsidern Thyberg slår till med överlägsna kommentarer med jämna mellanrum.

Thyberg har för övrigt visat sig vara såväl en kleptoman som en mytoman. Tjur och lögnare i ett, tråkigt det. Det trodde nog ingen om en kille som på ytan är så trevlig och alltid gör ett bra jobb för laget... ;)

På vår, mytomanens/kleptomanens och min, önskelista har förutom ett hockeyspel även en fruktskål och en mikrovågsugn lagts till. Den sista önskan delas av åtminstone Nicko också. Det kan bero på att det är vår "femma" med oss tre plus Jocke och Ädel som alltid slöar och är kvar i omklädningsrummet långt efter träningens slut. Jag trodde att jag var världens segaste när det gällde att byta om efter träningar, men jag tror mig ha funnit några övermän i framförallt Nicko och Thyberg.

"Thyberg för helvete, du bor inte här" - vår tränare när han var klar och på väg hem efter en träning förra veckan samtidigt som Thyberg inte hade börjat ta av sig träningskläderna än :)

Träningarna som har varit hittills i veckan har varit okej. Måndagens var inte en av säsongens bästa men heller inte värdelös. Gårdagens som fokuserades på snabbhetsträning (skönt att gå över till sånt löpande nu och sakteliga lämna den mer renodlade konditionsträningen bakom sig) och spel var tämligen bra. Härlig inställning och ett hårt jobb från samtliga. Och ett ganska högt tempo på spelet, åtminstone under 30 av de 40 minuters matchande. Bra gick det också för min egen del, framförallt försvarsmässigt.


Bäst i veckan:

Frykman som var tillbaka igår efter två veckor i Thailand. Man kan förmoda att han följde upp en för hans del ganska hård lagfest med att testa vissa alkoholhaltiga drycker även i Asien. Något sliten gjorde han alltså träningscomeback igår och det var beundransvärt att se honom kriga sig igenom hela träningen. Detta trots att han höll på att spy och såg närmast döende ut med tio minuter kvar av spelet :)





http://www.iksatra.se/lagDetalj.asp?ID=11



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0