Mer från den lyckade påskhelgen

Lördagen spenderades till stora delar i stan. Visade runt Karin lite i Kalmar och så kikade vi i massa affärer. Var en delvis ny upplevelse för mig då jag fick hänga med in i ett antal mer daminspirerade affärer. Inte varje dag (snarare aldrig) som man går i sådana annars ;)

Vi sprang senare på syskonen Algotsson i form av Hanna och Karin. Tanken var att vi ändå skulle till Hannas nya lägenhet och äta våfflor senare, men nu passade vi att slå följe lite tidigare än det var tänkt och tog en fika innan vi kollade runt lite mer på stan. Sedan blev det en promenad till den vackra stadsparken. Kalmar är mycket finare än vad jag tidigare har tänkt på märker jag nu när det är så sällan som man är där. Stadsparken är väldigt fin, speciellt sommartid, och Kalmar slott ligger vackert intill vattnet.


Jag och Karin med slottet i bakgrunden.

Efter en titt såväl utanför som inne i slottet i sällskap med Hanna så begav vi oss hem till hennes lägenhet för våffelätandet. Efter några timmars snackande och ätande där var det dags att åter ge sig ut mot skogarna för mer ätande hemma. Mamma passade förstås på att skämma bort oss rejält (nästan ännu mer nu när vi var två) så blev en hel del god påskmat och godis framåt kvällen.

Sista dagen innan måndagens hemresa blev lugn den med. Söndagen innebar nämligen bara mer mysande, fototittande och ett par promenader i vårvädret. Så lugnt, skönt och mysigt. Sällskapsspel ägnade vi också tid åt, men det är ju aldrig kul om man inte vinner... :)


Intill bäcken utanför vårt hus.

Sen blev det hemresa i måndags eftermiddag och den gick ännu snabbare än tågtrippen i torsdags. Det trots en timmes väntan och lite käk i Linköping. Inte tristess alls på tåget, utan vi snackade bort det mesta av tiden och när vi tröttnade på det var det ju bara att sjunka ner i fotbolls- respektive tjejtidningar :)

Sammanfattningsvis är det bara att konstatera att påsken inte kunde ha varit bättre än så här.
Tack älskling :)


http://alfredsson86.bilddagboken.se/p/main.html?#0 - bilder från påsken under 13:e april




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0